Пергола X Bioclimatica в сиво 3x3x2,5m, Premium

4808,00 лв.

Код: 23-721 Категория: Етикети: ,

Описание

Пергола X Bioclimatica Premium е перфектен аксесоар за всяка тераса или градина, благодарение на своята функционалност. Независимо дали искате пространство, където да релаксирате  свободно, или искате партитата да не бъдат прекъсвани от дъжда, Pergola X ще допринесе хармонично за дизайна на външното пространство.

Pergola X Bioclimatica е покрив, изработен от алуминиеви ламели, които се сгъват по алуминиеви водачи. Структурата му е изработена от алуминий 6063, електростатично боядисан, което му придава здравина и издръжливост .

Алуминиевите ламели са сгъваеми и допълнени с отводнителен канал, като при разширяването му се създава ефект на уплътнение , обхващащ цялата тераса. Неговата устойчивост позволява воден поток до 5L/минута и 25 kg/лампа в случай на сняг, препоръчва се ламелите да се държат в отворено положение при силен сняг.
Всеки стълб има система за събиране на дъждовна вода, която ви помага в дъждовни дни. Лесен за сглобяване и лесен за работа, Pergola X удължава вашия сезон на открито.

Продуктът се предлага с всички необходими части за сглобяване
Комплектът мрежа против насекоми и UV защита е съвместим с Pergola X и може да бъде закупен отделно.

Светло сивоСветло сиво

Не

Характеристики
Измерение 3x3x2,5 м (дължина x ширина x височина)
полюси 100х100 мм
Лъч 105х120 мм
Преден корпус 100х120 мм
Страничен калъф 100х120 мм

устойчивост на климатични промениМаксимална устойчивост

Pergola X е обмислена и проектирана по такъв начин, че да издържа много добре на всеки сезон. Електростатичното боядисване и използваната алуминиева сплав са оптимални за по-дълъг живот на продукта. 

Дъждовна система

Дизайнът и архитектурата на Pergola X са създадени, за да улеснят събирането на дъждовна вода и нейното евакуиране през подножието на стълба.

 

Мрежа против насекоми, UV и водоустойчива

Pergola X позволява монтиране на ролки против насекоми и UV мрежа от четирите страни. Ролките могат да се монтират по всяко време, дори и след монтажа на перголата.