Декинг дъска за настилка WPC 3D линии с четка

Описание

Декинг дъска за настилка WPC 3D | линии с четка | кафяво | 150×22 мм
Ако търсите иновативно решение за вашата тераса, WPC декингът може да е това, което търсите. Това решение за подово покритие е направено от дървесно-пластмасов композит или WPC, който е първокласен материал, произведен чрез коекструзия.
WPC декингът има много предимства пред други традиционни материали като дърво или PVC. Първо, той е много здрав и издръжлив, като може да издържи на екстремни метеорологични условия, включително дъжд, топлина и UV лъчи. В допълнение, материалът е водоустойчив , така че няма да се надуе или деформира с течение на времето.
WPC декингът също е много лесен за поддръжка . Не изисква боядисване или периодична подмяна, както би било необходимо в случай на дърво. Освен това е устойчив на петна и мръсотия, така че може лесно да се почиства с влажна кърпа.
WPC декингът се предлага в различни цветове и текстури, така че можете да изберете дизайн, който да подхожда на цялостния вид на вашия вътрешен двор. В допълнение, материалът е лесен за монтаж и може да бъде нарязан, за да отговаря на размерите на вътрешния двор.

В заключение, ако търсите иновативно и висококачествено решение за вашата тераса, WPC декингът може да бъде идеалният избор. Този първокласен коекструдиран материал е издръжлив, здрав и лесен за поддръжка, осигурявайки ви красив и функционален вътрешен двор за много години напред.

Характеристики
Цвят Кафяво дърво
Материал WPC (дървесно-пластмасов композит)
Текстура 3D дърво от едната страна, изчеткани линии от другата страна
Измерение 150х25 мм
Дължина 2000 мм или 4000 мм

Декинг дъска за настилка WPC 3D линии с четка

Покритие: 3D
Материал: WPC
Гаранция: 10години