WPC 3D дъска за балкон дърво антрацитно сиво

Описание

WPC 3D дъска за балкон, дърво антрацитно сиво, линии с четка.
Ако търсите иновативно решение за вашата тераса, WPC декингът може да е това, което търсите. Това решение за подово покритие е направено от дървесно-пластмасов композит или WPC, който е първокласен материал, произведен чрез коекструзия.
WPC декингът има много предимства пред други традиционни материали като дърво или PVC. Първо, той е много здрав и издръжлив, като може да издържи на екстремни метеорологични условия, включително дъжд, топлина и UV лъчи. В допълнение, материалът е водоустойчив , така че няма да се надуе или деформира с течение на времето.
WPC декингът също е много лесен за поддръжка . Не изисква боядисване или периодична подмяна, както би било необходимо в случай на дърво. Освен това е устойчив на петна и мръсотия, така че може лесно да се почиства с влажна кърпа.
WPC декингът се предлага в различни цветове и текстури, така че можете да изберете дизайн, който да подхожда на цялостния вид на вашия вътрешен двор. В допълнение, материалът е лесен за монтаж и може да бъде нарязан, за да отговаря на размерите на вътрешния двор.

В заключение, ако търсите иновативно и висококачествено решение за вашата тераса, WPC декингът може да бъде идеалният избор. Този първокласен коекструдиран материал е издръжлив, здрав и лесен за поддръжка, осигурявайки ви красив и функционален вътрешен двор за много години напред.

Характеристики
Цвят Антрацитно сиво
Материал WPC (дървесно-пластмасов композит)
Текстура 3D дърво от едната страна, изчеткани линии от другата страна
Измерение 150х25 мм
Дължина 2000 мм или 4000 мм

WPC 3D дъска за балкон дърво антрацитно сиво

Покритие: 3D
Материал: WPC
Гаранция: 10години