Premium WPC Декинг дървесно сиво модел No Gap

Код: SET 60-001/2 Категория: Етикети: , ,

Описание

Premium WPC Декинг дървесно сиво модел No Gap
Ако търсите иновативно решение за вашата тераса, WPC декингът може да е това, което търсите. Това решение за подово покритие е направено от дървесно-пластмасов композит или WPC, който е първокласен материал, произведен чрез коекструзия.
WPC декингът има много предимства пред други традиционни материали като дърво или PVC. Първо, той е много здрав и издръжлив, като може да издържи на екстремни метеорологични условия, включително дъжд, топлина и UV лъчи. В допълнение, материалът е водоустойчив , така че няма да се надуе или деформира с течение на времето.
WPC декингът също е много лесен за поддръжка . Не изисква боядисване или периодична подмяна, както би било необходимо в случай на дърво. Освен това е устойчив на петна и мръсотия, така че може лесно да се почиства с влажна кърпа.
WPC декингът се предлага в различни цветове и текстури, така че можете да изберете дизайн, който да подхожда на цялостния вид на вашия вътрешен двор. В допълнение, материалът е лесен за монтаж и може да бъде нарязан, за да отговаря на размерите на вътрешния двор.

В заключение, ако търсите иновативно и висококачествено решение за вашата тераса, WPC декингът може да бъде идеалният избор. Този първокласен коекструдиран материал е издръжлив, здрав и лесен за поддръжка, осигурявайки ви красив и функционален вътрешен двор за много години напред.

Характеристики
Цвят Сив
Размер на плочата 145х22 мм
Дължина на плочата 2000 мм или 4000 мм
Материал Коекструдиран WPC
Материал на скобата Пластмаса
Текстура дърво
Структурен материал алуминий

Premium WPC Декинг дървесно сиво модел No Gap

Покритие:  Коекструзия
Материал:  WPC
Гаранция: 10  години