Dubai Алуминиев Диван

Описание

Dubai Алуминиево Диван – Подобрете външния вид на градината с гамата мебели DUBAI – елегантност в най-добрия вид! Това се подчертава от модерния и елегантен завършек , но също и от повишения комфорт, който предлага. Елементите на дизайна са внимателно подбрани с голямо внимание към детайла, така че да постигнете съвършенство в дизайна на вашата градина.
Що се отнася до материалите, избрани за изработката на мебелите DUBAI, те радват с високото си качество , което придава на продуктите висока издръжливост. Затова се използва алуминий, който се отличава със своето леко тегло, устойчивост на корозия, повишена издръжливост и лесна поддръжка.

Калъфките за възглавници са изработени от олефин с плътност 240g, висококачествен материал , перфектният избор за външно обзавеждане поради своите характеристики:

– Това е водоустойчив материал , със специална водоотблъскваща обработка, устойчив на мухъл, петна от мръсотия, лесен за почистване
– Издръжлив и устойчив на абразия
– Има висока степен на запазване на цвета във времето, устойчивост на избледняване

Гъбите за възглавници са 32D гъби с висока плътност.

Препоръчваме да съхранявате възглавниците на закрито в случай на дъжд или буря, тъй като материалът не е 100% водоустойчив.

Продуктът включва и възглавниците, показани на презентационното изображение.

Характеристики
Размери на дивана Височина: 62 см. Дължина: 229 см. Ширина: 88 см
Структурен материал 6063 обработен алуминий
Материал на възглавницата Плътност на олефина 240гр
Височина на възглавницата Височина: 20см


Dubai Алуминиево Диван

Максимална устойчивост
Мебелите Dubai са обмислени и проектирани по такъв начин, че да издържат много добре през всеки сезон. Електростатичното боядисване и използваната алуминиева сплав са оптимални за по-дълъг живот на продукта.

Покритие: Електростатично боядисана алуминиева сплав: 6063 T5
Гаранция: 5 години