BARI Алуминиева Маса

Описание

BARI Алуминиева Маса – Насладете се на красотата, специфична за мебелите от ратан за много по-дълъг период от време с гамата BARI! Елегантните линии на тази мебел са отлично допълнение към една изключителна аранжировка на вашата градина. Плитките от влакна, изглеждащи като ратан, се съчетават хармонично с удобните и изискани възглавници , така че да ви радват както с външния вид, така и с комфорта, който предлагат. Точно затова тази мебел е идеална за терасата и беседката или дори за обособяване на собствен кът близо до басейна.

Мебелите BARI са изработени от издръжливи влакна с вид на ратан, което придава специален вид, но и висока издръжливост. Рамката на мебелите е изработена от 100% алуминий и покрита с алуминиев прах, така че има дълга устойчивост на корозия. Ето защо може да се използва навън.

Калъфките за възглавници са изработени от олефин с плътност 240g, висококачествен материал , перфектният избор за външно обзавеждане поради своите характеристики:

– Това е водоустойчив материал , със специална водоотблъскваща обработка, устойчив на мухъл, петна от мръсотия, лесен за почистване
– Издръжлив и устойчив на абразия
– Има висока степен на запазване на цвета във времето, устойчивост на избледняване

Гъбите за възглавници са 32D гъби с висока плътност.

Препоръчваме да съхранявате възглавниците на закрито в случай на дъжд или буря, тъй като материалът не е 100% водоустойчив.

Характеристики
bari алуминиева маса Височина: 38 см. Дължина: 152 см. Ширина: 83 см
Структурен материал 6063 обработен алуминий


BARI Алуминиева Маса

Максимална устойчивост
Мебелите Bari са обмислени и проектирани по такъв начин, че да издържат много добре през всеки сезон. Електростатичното боядисване и използваната алуминиева сплав са оптимални за по-дълъг живот на продукта.

Покритие: Електростатично боядисана алуминиева сплав: 6063 T5
Гаранция: 5 години