Чадър Aлуминиев Пластмасова Опора LED Каки

1286,00 лв.

Описание

Чадър Aлуминиев LED (цвят каки) – Сгъваем градински чадър с пластмасова опора, в която можете да добавите вода или пясък и с вградено LED осветление, е практично и достъпно решение за комфорта на вашата градина. С лесна за маневриране структура, този сгъваем чадър е идеален за защита на вашето семейство и приятели от слънчевите лъчи през горещите летни дни и за създаване на приятна и релаксираща атмосфера в топлите вечери. Интегрираното в чадъра LED осветление е полезна и стилна функция, светодиодите са енергийно ефективни и имат по-дълъг живот от другите източници на светлина.

Пластмасовата стойка е оборудвана със специални отделения, където можете да добавите вода или пясък, за да осигурите стабилност и безопасност при неблагоприятни метеорологични условия, като силен вятър или дъжд. В допълнение, тази практична стойка е лесна за почистване и поддръжка, така че ще ви служи добре дълги години на интензивна употреба.

Характеристики
Височина 3,07 метра
Измерение 3х3 метра

Покритие: Електростатично боядисана алуминиева сплав: 6063

Чадър Aлуминиев Пластмасова Опора 3х3м LED – Цвят Каки

Този сгъваем градински чадър е отличен избор за добавяне на нотка изтънченост и комфорт към външното пространство на вашия дом.
Пластмасовата основа е включена в цената на продукта.
Чадърите с LED имат слънчев панел отгоре за зареждане.