Алуминиева пергола X Bioclimatica 4x6x2,5m, Premium

11538,00 лв.

Описание

Алуминиева пергола X Bioclimatica 4x6x2,5m е перфектен аксесоар за всяка тераса или градина, благодарение на своята функционалност. Независимо дали искате пространство, където да релаксирате  свободно, или искате партитата да не бъдат прекъсвани от дъжда, Pergola X ще допринесе хармонично за дизайна на външното пространство.

Пергола X Bioclimatica в антрацит е с покрив, изработен от алуминиеви ламели, които се сгъват по алуминиеви водачи. Структурата му е изработена от алуминий 6063, електростатично боядисан, което му придава здравина и издръжливост .

Алуминиевите ламели са сгъваеми и допълнени с отводнителен канал, като при разширяването му се създава ефект на уплътнение , обхващащ цялата тераса. Неговата устойчивост позволява воден поток до 5L/минута и 25 kg/лампа в случай на сняг, препоръчва се ламелите да се държат в отворено положение при силен сняг.
Всеки стълб има система за събиране на дъждовна вода, която ви помага в дъждовни дни. Лесен за сглобяване и лесен за работа, Pergola X удължава вашия сезон на открито.

Продуктът се предлага с всички необходими части за сглобяване

Характеристики
Измерение 4x6x2.5м (дължина x ширина x височина)
полюси 100х100 мм
Лъч 105х120 мм
Преден корпус 100х120 мм
Страничен калъф 100х120 мм

устойчивост на климатични промениМаксимална устойчивост

Pergola X е обмислена и проектирана по такъв начин, че да издържа много добре на всеки сезон. Електростатичното боядисване и използваната алуминиева сплав са оптимални за по-дълъг живот на продукта. 

Дъждовна система

Дизайнът и архитектурата на Pergola X са създадени, за да улеснят събирането на дъждовна вода и нейното евакуиране през подножието на стълба.

 

LED осветление

Тъй като повечето дворове също се нуждаят от модерна и ефективна осветителна система, ние предлагаме опция за Pergola X с вградени LED в рамката й от всичките 4 страни.

Мрежа против насекоми, UV и водоустойчива

Pergola X позволява монтиране на ролки против насекоми и UV мрежа от четирите страни. Ролките могат да се монтират по всяко време, дори и след монтажа на перголата.